Sali de nunta modele de decor exterior
Home / Modelele de fațadă, Decorurile de nunta de nunta / Modelele decoratiunilor exterioare ale holurilor de nunta
Sala de nunti Exteriorul nu indeplineste asteptarile dupa ce a fost impresionant. Ca modele de poliuretan, ne-am îndeplinit așteptările prin oferirea de soluții diferite în designul decorului pentru pereți exteriori pentru mulți dintre clienții noștri. Toate materialele folosite pentru decorarea sălii de nuntă constau în produse de decor decorativ din poliuretan. Produsele poliuretanice sunt produse decorative pe care le puteți utiliza atât în ​​interior cât și în aer liber, cu liniște.

Puteți face un aspect diferit prin pictura cu materialele din poliuretan.

oferim servicii de proiectare arhitecturală pentru designul exterior al sălii de nuntă. Dacă se solicită, oferim servicii de explorare la fața locului, apoi se creează costuri de tragere. După acord, se face o prezentare 3D și se calculează costul produsului. Contactați-ne pentru a obține informații despre descoperire și taxe.

Soluțiile de exterior ale sălii de nuntă ne împărtășim imaginile noastre de mai jos. Dacă doriți, puteți să comandați produsele dorind oricare dintre următoarele modele.

În serviciile de design 3D, prețurile sunt rezonabile și prima noastră prioritate este de a câștiga aprecierea clientului și apoi de a vinde produsele de decorare poliuretanică. Acum te lasam cu imaginile tale de nunta ta.