despre noi
Știm că uneori schimbările pot fi enervante. Dar când este timpul să ne întoarcem acasă, să o facem! Suntem la dispoziția dvs. cu cele mai sofisticate soluții de ultimă oră și accesibile pentru a vă face casa plină de personalitate și a arăta așa cum doriți. Vom găsi idei pentru cele mai sofisticate apartamente, dar și pentru spații comerciale, birouri, hoteluri, săli de funcții, restaurante.

Structura produselor comercializate se extinde constant pentru a răspunde nevoilor și nevoilor complexe ale clienților noștri. În anul 2007, când compania comercializează în principal sisteme de acoperișuri și o gamă redusă de materiale pentru faianță (ceramică), compania vinde sisteme de acoperișuri, panouri termoizolante pentru construcții, decorațiuni interioare și exterioare din polistiren. Atât în ​​interior cât și în interior, vopselele interioare și exterioare decorative oferă o gamă largă de accesorii și unelte necesare pentru aranjarea camerelor de orice fel.

Poveste scurta
1992 – este infiintata SC METRO SRL.
2007 – SC METRO SRL este impusa pe piata materialelor de constructii.
Într-un domeniu marcat de criza economică provocată de criza globală, METRO SRL se angajează întotdeauna să satisfacă nevoile clienților fideli și să-și extindă portofoliul de clienți prin extinderea ofertei de produse. Compania colaborează cu producătorii locali cunoscuți pe piața materialelor de construcții, precum și cu producătorii italieni și turci pentru decorațiuni interioare și exterioare, precum și pentru vopsele decorative interioare și exterioare.

2013 – Compania are, de asemenea, o capacitate proprie de producție de decorațiuni interioare și exterioare, care îi permite să satisfacă nevoile și cerințele fiecărui tip de client în ceea ce privește modul preferat de personalizare a spațiilor.