Impactul diferitelor dimensiuni ale fasciculului de plafon
Indiferent dacă viziunea dvs. implică grinzi groase, rustice care formează rafturi sau piese mai subțiri pentru modele simple pe tavan, există o varietate de dimensiuni pentru a alege. Grosimea depinde de efectul general pe care doriți să-l atingeți. Diferite grosimi pot fi chiar combinate pentru efecte interesante.

Grinzi mai mari, de exemplu, vor face plafonul să se simtă puțin mai mic, făcând spațiul să se simtă puțin mai ciudat. Pe de altă parte, dacă preferați să adăugați o anumită eleganță în tavan, fără să îl aduceți în jos, atunci grinzile mai subțiri ar putea funcționa mai bine pentru dvs.

Trebuie să știți, de asemenea, că grinzile mai groase vor crește mai mult într-un spațiu mai mic, deci dacă doriți să evitați un sentiment aglomerat în dormitoare sau în alte zone cu imagini reduse, atunci ar fi mai bine să rămâneți pe un fascicul mai mic. Pe de altă parte, zone mai deschise, cu tavane înalte, ar putea fi cele mai mari beneficii de dimensiuni mai mari.

Alegerea texturii fasciculului drept al plafonului
O altă trăsătură cheie a grinzilor noastre false este o varietate largă de texturi. Acestea pot însemna diferența dintre o zonă modernă și rafinată și un aspect mai rustic, dur și dur. Efectul dorit într-un spațiu va necesita o textură specifică.

Texturile rustice și netede dau aspectul unei case de frontieră, adăugând un pic de rugozitate confortabilă casei care revine în vechime. Texturile noastre cu nisip și maiestuos, pe de altă parte, adaugă un sentiment mai înalt.

Indiferent de textura pe care o alegeți, veți adăuga întotdeauna un accent extrem de realist care seamănă cu lemnul real.

Găsirea celei mai bune culori a barei de plafon
Avem maronii bogați bogați, begi ușori subțiri și totul între ele. Tonul pe care îl alegeți va trebui să se coordoneze cu schema de culori a casei dvs. pentru a crea efectul potrivit.

În general, întunericul contra luminii (și a luminii împotriva întunericului) se va remarca foarte mult. Culorile mai întunecate funcționează bine cu plafoanele cu vopsea albă pentru a crea un contrast puternic care este plăcut pentru ochi. O culoare de mijloc va crea un sentiment acasă, în timp ce pădurile mai ușoare pot lucra cu o schemă de culori strălucitoare.

Integrarea faselor de lemn Faux în casa dvs.
Grinzile noastre false din lemn sunt ușoare și ușor de instalat, dar oferim și servicii profesionale de instalare pentru a vă salva dificultatea. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, cu toate acestea, va trebui să aveți o idee despre efectul pe care doriți să-l creați în cameră, indiferent dacă este vorba despre bucătărie, intrare, cameră de zi sau alte zone din locuința dvs.

Grinzi de lemn Faux pentru intrari
Primul lucru pe care îl văd oamenii în casa dvs. sunt căile de intrare, astfel încât modul în care integrați grinzile false din lemn în spațiul respectiv va determina tonul pentru restul locuinței dvs. Plafoanele înalte și boltite în aceste locuri pot fi aduse puțin mai aproape de pământ printr-o abordare îngustă, făcând ca locuința să se simtă mai bine primitoare vizitatorilor în timp ce merg pe ușă.

Serviciile noastre : grinzi aparente grinzi aparente lemn grinzi aparente poliuretan grinzi de lemn grinzi decorative grinzi decorative poliuretan pret grinzi decorative tavan grinzi din lemn grinzi lemn grinzi lemn aparente grinzi lemn ploiesti grinzi lemn pret grinzi poliuretan grinzi rustice grinzi rustice poliuretan pret living cu grinzi aparente modele grinzi lemn pret grinzi pret grinzi lemn