Design Made Easy
Tavanele frumoase sunt făcute cu ușurință și cu costuri reduse prin fascicule false; textura realistă a acestora, oferind aspectul lemnului autentic fără munca sau cheltuiala prohibitivă.

Crearea de modele cu aceste fascicule este foarte simplă. Greutatea lor ușoară oferă avantajele suplimentare de a nu fi nevoie să instalați suporți suplimentari, să angajați constructori profesioniști sau să vă faceți griji cu privire la un proces lung, desenat. Și materialul lor poliuretanic rezistent la uzură este mult mai durabil și nu necesită întreținere decât lemnul real. Bucurați-vă de atracția caldă a lemnului în casa, biroul sau afacerea dvs. este acum mai ușoară decât oricând.

De-a lungul anilor, clienții noștri au împărtășit multe dintre proiectele noastre cu noi. Continuăm să fim uimiți de versatilitatea pe care o au grinzile pentru o remodelare reușită. Proiectele variază de la plafoanele simple cu căptușeală până la schemele mai complexe de bare. Între timp, un singur fascicul de tavan poate adăuga un accent vizual unei încăperi, în timp ce mai multe grinzi pot fi aliniate paralel unul cu altul, creând o atmosferă confortabilă. Posibilitățile de proiectare sunt practic nelimitate.

Cu un număr mult mai mare de aplicații decât permite lemnul real, potențialul faux este uimitor. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de îmbunătățire a unei camere de zi sau a unei bucătării, creați o atmosferă sofisticată în restaurantul dvs. sau adăugați căldură unui dormitor, aceste fascicule sunt o alegere fantastică.