Hotel Lobby Decoratiuni
Fără îndoială, decorarea holului este foarte importantă pentru un hotel. Prima zonă în care oaspeții sunt întâmpinați ar trebui să fie tratate cu precizie în ceea ce privește prima zonă de percepție despre lobby, hotel și servicii.

Desigur, calitatea decorării hotelului în hol este unul dintre elementele care trebuie luate în considerare. Din momentul intrării hotelului, calitatea vieții și reflectarea însăși vor oferi oaspeților hotelului un sentiment de securitate în primul rând. Calitatea ar trebui să fie cel mai important criteriu în serviciile intensive umane, cum ar fi managementul hotelier, deoarece toate celelalte emoții, percepții și așteptări se bazează pe încredere.

Apoi, v-ați aștepta la un hotel de lobby pentru a fi foarte elegant, desigur. Hotelulul “vitrina” propriul lor stil unic și identitatea de mișcare caracteristică a hotelului, hotelul sunt o importanță crucială pentru percepția generală va avea loc. Proiectele transparente reprezintă cele mai preferate modele de lobby ale hotelului. Aceste modele, care sunt foarte utilizate în sticlă, sunt extrem de moderne și elegante, dar și de o percepție de înaltă calitate.

Deși hotelul este una dintre cele mai preferate culori în decorurile de la lobby, este posibil să realizați accentele de decorare prin crearea unui efect de contrast. De exemplu, pot fi folosite contrastul cu culori cum ar fi rosu, negru și maro.

Iluminarea este cea mai folosită în hotel în lobby-urile generale. Percepția că aceeași iluminare continuă atunci când intrăm din lumina naturală este foarte importantă pentru efectul pe care îl va lăsa asupra oaspeților.