MODELELE DE DECORARE LA SPAȚIILE DE VEDERE
Planificăm să implementăm unul din modelele noastre de nunți în acest proiect
În pridvorul de la intrarea în sala de nunți au fost așezate patru picioare de coloană poliuretanică, coloane de poliuretan și coloane. Marginile jgheaburilor ale pridvorului erau înconjurate de cutii de poliuretan. Straturile poliuretanice de ștergere și jgheaburile de poliuretan au fost aplicate pe acoperișurile exterioare ale acoperișului. Partea inferioară a corpului poliuretanic care susține pridvorul a fost decorată cu accesorii din poliuretan. Secțiunea tavanului a fost decorată cu cornișă și colțuri de strung.
În decorarea interiorului sălii de nuntă a fost luată în considerare utilizarea de accesorii decorative de poliuretan pe suprafața coloanelor.
Lamele de poliuretan și plăcile integrale de poliuretan sunt proiectate în tavanul halei. Candelabrele care ilumineaza sala au fost planificate sa fie plasate in cupole poliuretanice. Cupolele din poliuretan sunt decorate cu accesorii din poliuretan. În plus, sticlele din poliuretan și garniturile de poliuretan au fost aplicate în diferențele de plafon. În secțiunile unde grinzile sunt integrate cu peretele, este utilizat cartonul din poliuretan. Produsele poliuretanice decorative au fost folosite pe suprafața grinzilor.
Carcasele poliuretanice și poliuretanice au fost utilizate în secțiunile de tranziție de tavan și de perete.
coloanele din piatra poliuretanica, pilastrele de poliuretan, capetele coloanelor, lamelele, colturile de sarma, coroana din poliuretan pilastru au fost folosite in decorarea peretilor sali de nunta.
Capul coloanei poliuretanice și coloana de poliuretan au fost aplicate pe ambele părți ale scenei. Design-ul scenei de la nunta a primit un aspect decorativ cu bordură poliuretanică.