Project Description

Clasic Coloana Decorative Capitals aduce teme naturale istorice și imagini sculptate la un cadru modern. De exemplu, sulurile volute ale capitalelor Ionic și Scamozzi imită secțiunea transversală a helixului găsită în cochilia Nautilus și cornul matur de berbeci. Acanthusul frunze pe Templul Vânturilor și capitalele Corinthian se aseamănă cu clopotele inversate decorate și coroana de înflorire a unui copac găsit în jurul Italiei.
Capitalele sunt fabricate dintr-o poliuretan de înaltă densitate sau din fibră de sticlă, făcându-le ușor adaptate aplicațiilor exterioare. Capitalele pot fi folosite cu aproape orice coloană, ele pot fi împărțite pentru a se potrivi în jurul coloanelor existente și faux finisate pentru a arăta ca lemn sau piatră.
Adăugarea de capitale decorative va spori foarte mult frumusețea oricărei setări.

Scamozzi
Roman Ionic
Templul Vânturilor
Roman Corinthian
Există patru stiluri primare ale Capitalelor Decorative disponibile care captează splendoarea și frumusețea clasică a arhitecturii reale romane, grecești și europene (Scamozzi, Ionicul Roman, Templul vânturilor și Corinteni Roman). Precizia detaliată și aruncarea cu grijă a capitalelor noastre decorative le separă. Coloana clasică este decorată cu adevărat cu inspirațiile originale. Acestea combină tehnologia avansată a materialelor de astăzi pentru a forma un produs minunat de funcționare unic, care va rezista la condiții exterioare dure.

Capitalele decorative nu modifică înălțimea arborelui când este folosit pe o țeavă din PVC. Folosirea unui capital decorativ cu un arbore rotund, conic, va modifica înălțimea arborelui. În aplicațiile în care este necesar ca coloana să fie purtătoare, se livrează un conector pentru a transporta încărcătura pe ax și departe de Decorative Capital.

Coloana clasică oferă o secțiune transversală a coloanelor structurale arhitecturale ușoare și coloanele decorative nestructurale pentru industriile comerciale și rezidențiale. Capitalele decorative sunt un punct culminant și punct focal pe oricare dintre coloanele noastre. Coloanele noastre au fost instalate pe nenumărate proiecte, printre care: clădiri de birouri, bănci, mall-uri, școli, biserici, condos pe malul mării, deasupra și sub punți și porți, precum și în casele personalizate.

Principalele decorații sunt realizate din poliuretan de înaltă densitate pentru durabilitate maximă în întreținere în aplicații exterioare și interioare. Ele sunt disponibile în dimensiuni de la 6 “la 36” și de obicei sunt comandate cu o bază toscană, de asemenea, din poliuretan. Baza Attic este de asemenea disponibilă la cerere. Capitalele și bazele decorative sunt ordine personalizate și necesită un timp de plată variabil pentru nave, pe baza stilului și a cantităților. Pentru citate și comenzi contactați Classiccolumn prin telefon sau Ema