Project Description

POLIURETAN PILASTER COLUMN, COLUMN HEADS, MODELURI DE LAPTE

Modelele cu coloane din piatră poliuretanică oferă diferite dimensiuni și diferite picioare ale coloanei antet. Faptul că zidurile sunt mai puțin voluminoase decât coloanele circulare oferă soluții mai reușite în acoperirea coloanelor pătrată.

Coloane pianole poliuretanice, capete de coloane, piloni de coloane Producem coloane din piatra poliuretanica, capete de coloane, stalpi de coloane in sectiuni speciale pentru proiecte.
Vă oferim, de asemenea, modele speciale pentru proiectarea coloanelor din piatră poliuretanică, capete de coloane, stâlpi de coloane și draperii din poliuretan.
Sunt disponibile o coloană de pilaștri din poliuretan, anteturi de coloane, produse de ornament pentru pilon de coloană pentru produsele dvs. de decorațiuni interioare.
Puteți solicita o listă de prețuri de la noi despre coloanele din poliuretan pilaster, anteturile coloanelor, prețurile coloanelor.
După evaluarea lucrărilor dvs. speciale cu echipa noastră de experți din biroul nostru, desenați cea mai potrivită foaie de parcurs pentru dvs.

Coloana de piatră poliuretanică, anteturile coloanelor, pilonii coloanelor pe care vi le-am făcut despre lucrul la proiect, vă oferim câteva exemple de design.
Pentru mai multe exemple de proiectare și imagini de aplicații ale coloanelor din poliuretan pilaster, anteturile coloanelor, pilonii de coloane, puteți vizita secțiunea de proiectare a aplicațiilor.